Kyllä olikin vaihderikas 2009 vuosi. Toivottovasti uusi vuosi on rauhallisempi ja onnekkaampi. Rakkautta ja onnea vois olla enemmän tänä vuonna ja sitä kaikkea p*kaa vähemmän.

Vuosi vaihtui mukavasti. Oltiin oikein mukavan miehen luona iltaa viettämässä. Lapset tykkäsivät kovasti. Syötiin ja juotiin herkkuja, puhuttiin mukavia, ammuttiin muutamat raketit ja sitten tultiinkin jo kotiin. Katsottiin elokuva ja nukahdettiin "siskonpetiin" koko perhe.

Taas juhlaa varjosti vain yksi pahalta tuntuva asia: alkoholi. Miten se voi olla ihmisille niin hemmetin tärkeää? En minäkään absolutisti ole, mutte liikaa sitä litkun juomista nähneenä pyrin itse sitä varomaan. Tuli vaan taas takapakkia otettua fiiliksille, kun eilen erehdyin taas tosiaan tähän asiaan mielessäni perehtymään. Ja kun tietää sen, että lasten isä ottaa mielummin pullon käteen kuin tapaa lapsiaan, niin ei tunnu hyvältä, ei!

Mutta onko alkoholi nyt se asia, mikä mut sai taas empimään orastavan suhteenalun kehitystä vai onko se vaan tekosyy sille, että mua pelottaa koko ajatus seurustelusta??? Mutta sitäkin onneksi on aikaa mietiskellä, kaiken muun ajatuksen juoksun lomassa...

Onnellista ja hyvää uutta vuotta 2010!