Tuntuu, että elämä pyörii paikoillaan. Samat vanhat synkät asiat tulevat uudelleen ja uudelleen esiin, mieliala alenee, paino nousee, tupakkaa palaa... lista on loputon. Nyt tämä nainen haluaa aloittaa uuden elämän. Katse tulevaisuuteen, elämä terveellisemmäksi, tupakka pois ja mitä kaikkea vielä...?

Siitä voisi aloittaa, että kaikki vanhat, kytevät ja keskenjääneet suhteet unohdetaan. Eli vain minä ja minun hyväksi kaikki tuleva. Jos se rakkaus sieltä on tullakseen, niin tervetuloa vaan, mutta vanha saa jäädä. Hyvä, siinä yksi askel eteenpäin. Hymy

Asia kaksi: tupakan poltto pitää lopettaa. Kerrasta poikki ja se on siinä. Huuto Argh, siitä voi tulla vaikeaa, mutta kuka on sanonut, että elämä helppoa olisikaan... Jos vaikka laittaisi 1.2 päivämääräksi jolloin olen savuton. hmmm... Hienoa, kaksi asiaa jo saatu päätökseen!

Kolmantena asiana (joka kyllä voi olla vaikeaa ottaen huomioon tupakattomuuden), paino pitää saada putoamaan. Kesäksi bikini-kuntoon! Tai jos ei ihan, niin ainakin t-paita kuntoon. Joka kai tarkoittaa käytännössä karkkimässäilyn vähentämistä, kasvispuolen lisäämistä ruokavalioon ja liikkumista enemmän muutenkin kuin jääkaapille.

Jee! Nauru Jo pelkkä haaveilu saa mielen paremmaksi. Kunpa saisi vielä potkittua itseä toimimaan näiden ajatusten mukaan. Pikkuhiljaa, niin kai se on edettävä.